Bak 2rett 1vrang står en gjeng kreative strikkere.

Vi møttes gjennom jobben som A Knit Story strikkekonsulenter, og fant straks tonen over strikketøy og mønster.


Kreativiteten bobler over hos mange av oss, og den strekker seg av og til langt lengre enn garn, mønster og teknikker.


- mange av oss er nok litt like Pippi Langstrømpe: 

"Dette har vi ikke gjort før - det får vi helt sikkert til!"  - mens andre er litt mer som Ludvig i Flåklypa, uten sammenligning forøvrig, og synes at mye av de rare vi andre finner på «er fali det».


Likevel  henger de seg som regel med på sprell, når de bare får tenkt seg om litt.


Vi er utadvendte og sosiale sjeler, definitivt ikke komfortable med at all kontakt skal skje på nett, og derfor vil vi gjerne ut og møte nye strikkevenner. Og det gjør at jobben som strikkekonsulent er midt i blinken for oss.Vi er kjent for å dra igang sosiale tilstelninger som strikkekafeer, kurs, samstrikk og strikketreff - rett og slett trivelige sammenkomster der man kan møte både gamle og nye venner - og ta med strikketøyet uten å bli uglesett! Som om ikke alt det var nok, så er det vi som står bak Norges mykeste Norgesmesterskap; NM i Gåstrikk.


Som du ser - vi ser alltid etter en grunn til å lage litt strikkemoro!Vi treffes også ofte til skravlestrikk på nett - og du er selvsagt velkommen til å bli med oss både "live" og på nett!Vi håper at du trives sammen med oss, og at duhar lyst å bli med på våre sprell, slik at vi sammen kan spre masse glede og latter i hverdagen.
Siden vi alle er A Knit Story strikkekonsulenter, vil prosjektene her kanskje bære litt preg av det - og om du blir inspirert så kan du bare sende oss en mail, så skal vi finne en konsulent nær deg som kan hjelpe deg videre. Men det er selvsagt lov å strikke av det garnet du vil.

Det er også noen steder vi ikke har konsulenter, så om du er glad i å strikke og kan tenke deg en ekstrajobb hvor du kan bruke hobbyen din til å tjene penger så bør du i alle fall ta kontakt med oss!

Ha en strålende strikkedag!

Hilsen oss i  2rett 1vrang.

PS. Vi lover at det skal komme en skikkelig presentasjon av oss alle sammen med bilder etterhvert - vi er bare litt opptatt av å få unna NM i Gåstrikk!!